Billedet her er nok mit yndlings fra koloen … Hugo spiser Chocos og skal have det hele med. ūüôā

En √¶ra er i sandhed forbi. Kolonihaven er solgt, sk√łdet er underskrevet, og pengene er forh√•bentlig p√• vej ind p√• f√¶lleskontoen, for de skal bruges i n√¶ste uge, n√•r vi skal form√łble alle vores likvider for at kunne stille med udbetalingen til villaen i K√łge. Vi har k√łbt en freaking VILLA! Det skal nok g√• alt sammen.
Men koloen er nu en saga blot, og mit hjerte bristede lidt, da jeg her til morgen s√• billederne igennem fra de sidste par √•r. Vi har haft s√•dan nogle fine, fine timer derude, og jeg kommer s√•dan til at savne vores lille hus, rabarberplanterne, terrassen og de s√łde naboer. Og vi kommer nok aldrig til at f√• en kolonihave igen. Da vi k√łbte den i maj 2015, var der vildt mange til salg p√• Den Bl√• Avis, men i de to-et-halvt √•r, der er g√•et, er markedet eksploderet, s√• da vi meddelte kolonihaveforeningen, at vi agtede at s√¶lge, fik jeg en interesseliste med 150 navne p√• p√• folk, der √łnskede hus bare p√• vores sti.

Men det var smukt så længe, det varede, og her en lille tur rundt om blokken med Lones Lune fra 2015 Р2017. Tre sæsoner nåede vi at have derude. Og forhåbentlig kommer de nye ejere til at have mange flere! <3