image1
I går, mens jeg stod foran spejlet for at dulle mig op til aftenens tøsemiddag, modtog jeg en SMS fra en veninde. Som det kan forekomme, når damer står foran spejle, følte jeg mig sådan lidt for tyk til min kjole. Alle og enhver ved, at man ikke behøve være tyk for at føle sig tyk. Det hænder desværre bare for mange af os nu og da.

Men den følelse forsvandt da som dug for solen, skal jeg love for, da jeg åbnede min venindes SMS. Hun havde nemlig sendt mig billedet herover, som hun tog af mig i vores gamle sofa i Vestergade d. 19. februar 2014. Altså tre dage før,  Berta joggede hul på sin fostersæk og gjorde an til landing. Og hold nu din KÆFT, hvor er jeg stor! 😄 Jeg synes simpelthen, det er så imponerende, at jeg har været stor! Som det kan ses på billederne, havde jeg jo ikke bare børn i maven, men også i kinderne, i fødderne og sågar i fingrene! Faktum var, at 15 af de 27 kilo, jeg tog på under graviditeten, viste sig at være væske. Det var benhårdt, mens det stod på, men ret fascinerende og sjovt at se på nu bagefter.

Hugo og Berta blev døbt på min og Jons et-års bryllupsdag, og i dag har vi faktisk været til barnedåb hos en af mine gode veninders søn, og han blev ligeledes døbt på hende og farens et-års bryllupsdag. It’s a classic!
Sidste år, da vi fejrede deres bryllup, var der 27 grader i København, og vi fik alle sammen en tan, mens vi ventede på bryllupskagen i haven bag Odd Fellow Palæet. I dag blev dåben fejret samme sted (meget fint og romantisk, efter min mening), men i dag silede regnen ned. Og jeg kunne ikke lade være med at tænke, at timingen da var fantastisk! De færreste spædbørn elsker stærk sol, hvorimod brudepar er pjattet med den slags.

fullsizerender
Jeg havde majet mig lidt ud i dagens anledning. Min kjole er en By Malene Birger, som kan hittes her (reklamelink), og til den havde jeg tilsat et par af mine efterhånden talrige par hvide sneaks. I ørene havde jeg et par påfugle, jeg fandt hos Kate Spade i New York, da jeg var der med min søster for nylig. Det er dem her!
Efter dåben havde jeg store planer om at futte i koloen med Krapylerne, men selvom jeg er optimist, er jeg begyndt at affinde mig med, at virkeligheden er, at solen nok holder fri i dag. Så i skrivende stund napper Jon en lur, ungerne ser Gurli Gris i stuen, og jeg hygger mig med jer, der kigger med, her på bloggen.

Glædelig pinseferie! Præsten sagde i kirken i dag, at pinsen er den højtid, folk har sværest ved at kunne huske, hvad betyder. Og jeg er ikke uenig… Hun forklarede det vist nok oven i købet, men jeg havde ret travlt med at få barylerne til at klappe kaje, hvilket var lidt af en udfordring, dersom der var tre små drengebørn, der skulle døbes. 😄

PS: 40% rabat på masser af varer hos Boozt den her weekend. Man kan se mine yndlingsbrands her, hvis man er til’ed. 🙂 (reklamelink)