15577424_10154500003701886_694167252_n
I dag skriver vi d. 15. december, det er præcis tre-et-halvt år siden, at jeg blev gift med Jon, OG det er min tur til at åbne min og Christinas julekalender! God torsdag, sgu da!
I dag kan man vinde lækre produkter fra Yves Rocher, som alle er meget miljøvenlige! 98% af indholdet i hudplejeprodukterne er af naturlig oprindelse, og flaskerne er genanvendelige og er fremstillet af genbrugsplast. Det, man vinder, er serien ‘Bourbon Vanille’, som består af en bodylotion, en shower gel, en body scrub og en eau de toilette. Desuden får man en masse fine makeup-produkter, som spænder over en mascara, en eyeliner og seks fine øjenskygger (den ene er fin som blush, også).
yves-rocherYves Rocher er et meget bæredygtigt firma, som fremstiller primært deres produkter af sager, de gror på deres 55 hektarer økologiske marker i La Gacilly i Frankrig. Yves Rocher går meget op i at passe på naturen og udnytte de ressourser, man kan høste fra planter. Jeg synes, det er beundringsværdigt, at de på den måde kan gøre os lækre og velduftende og samtidig tage hensyn til den planet, vi rigtigt gerne vil have med os i mange år endnu. 🙂

Vil man være med i lodtrækningen om denne velduftende gavepakke skal man blot skrive en kommentar til indlægget her, hvor man kort fortæller sit bedste beauty-fif!

I øvrigt får man frem til d. 20. december hele 30% rabat på alt på Yves Rochers webshop, hvis man bruger koden TWIN30! 
eye-shadow