skaermbillede-2016-10-25-kl-12-19-43

I anledning af Knæk Cancer-ugen, har Langemanden og jeg startet en lille indsamling. I er jo alligevel en del, der læser med her på domænet hver uge, og i lige præcis denne uge er det Knæk Cancer-uge, så derfor føles det som en ganske god idé at bruge den ørenlyd, jeg har, til noget fornuftigt. For en gangs skyld. Ikke at jeg ikke nyder vores toiletpapirs-diskussioner. I really do! 😉
Men det her er vigtigt. Og det berører os alle sammen. I know, you know.

For bare 14 dage siden blev vi hjemme hos os senest mindet om, hvor frygtelig, ubarmhjertelig og alt-og-alle-inkluderende en sygdom kræft er, da én af vores bekendte fik den allerværste besked af lægerne. Den besked vi alle sammen er allermest bange for at få. Det er ikke engang to måneder siden, vi festede med hende og hendes mand til en lyse morgen til en kæmpe bryllupsfest hos et vennepar på Als, og nu er det ikke sikkert, at hun kommer til det igen. Det er komplet umuligt at forstå. Og måske er det bedst sådan. Vi skal ikke forstå – men vi skal forsøge at hjælpe. At kæmpe sammen, for det her er én af den slags kampe, der ikke kan kæmpes alene.
Når én får kræft, er der så mange, der bliver ramt. Rundt om den syge er der lag efter lag af mennesker, der får deres verdner flået i titusind stykker, og den slags kan ikke altid samles igen .Og man føler sig så magtesløs, udsat og svag, fordi vi alle ved, at kræft ikke skelner – den rammer ikke kun naboen.

Derfor skal cancer knækkes! De kloge folk er godt på vej, og vi må i fællesskab gøre, hvad der skal til, for at de når i mål. Vi håber, at I har lyst til at støtte vores indsamling (eller Canas, en andens eller måske starte jeres egen!), som bare er en lille bæk i det, der forhåbentlig igen i år bliver en, kraftfuld, brusende flod! <3

Man kan støtte Lei Langes lille landsindsamling ved at SMS’e teksten ‘KC 80485’ til 1277. Så donerer man 100 kr. over sin mobilregning. Alternativt kan man klikke her og spytte i kassen med et valgfrit beløb ved hjælp af MobilePay eller Dankort.

Tak for hjælpen!