20161001_130549
Lidt et kort lørdags-kys herfra! Denne formiddag var Langemanden og jeg et smut i Lyngby for at deltage i premieren på ‘Storkene’ – en ny tegnefilm, hvor Jon har lagt stemme til ham, man vel kan kalde hoved-storken. Efter en gigantisk fadæse forleden dag, hvor jeg tog ungerne med i biffen, og Hugo skreg som en stukket gris, da en hundefanger halede ind på en køter uden halshånd, og vi med dukkede nakker måtte forlade salen, havde vi valgt at lade farmor forestå babysitningen. Og selvom filmen uden tvivl ville være komplet tabt på mine to-årige (Man skal nok være en 6-7 stykker for at finde den underholdende), var det nu alligevel weird sådan at være omgivet af unger og så ikke have min egne med.

Men de var med i ånden! Og lidt fysisk … For som den kvikke læser vil bemærke, har jeg noget børne-DNA siddende på det ene bukselår. Nu er det jo nemlig sådan, at man som kvinde, der har fået børn, ikke blot ophøjes til MOR! Næh, man bliver også SNOTKLUD EXTRAORDINAIRE. Og vores altanplanter har det vist heller ikke for godt… Skidegodt billede. Not.20161001_130553
Linksene herunder indeholder reklame i form af affiliate
Anyway, det, jeg gerne vil fremvise, mens jeg spiser en Knobbers på altanen., er denne nye bluse, som jeg købte på Boozt i sidste weekend, da de flottede sig med store rabatter. Jeg har den allerede i grå, som jeg viste her (og som kan shoppes her), og nu har jeg den altså også i mintgrøn. Fin, ikke? Og den bliver endnu finere den dag, jeg går tilbage til mine mørke (og grå…) hårrødder, tænker jeg.

God aften, kære læser-venner! Og tusind tak for den fine modtagelse af det nye design her på bloggen! Jeg er allerede vild med at være solo-sild i Blogland, selvom det nok er lidt tidligt at sige halvanden dag inde i gamet. But it’s true!! 😀