Fotografi den 20-09-16 kl. 10.28 #2Jeg er lidt en sløv starter i dag. Bøtten er lidt fuld af tanker, men der kommer ikke så mange ord ud af det.
Jeg har en frokostaftale med en gammel kammerat, som jeg ikke har set i næsten ti år, så jeg satser på, at det kan hale mig ud af mit trommerum. Vi skal i hvert fald have burgere, så mon ikke, det gør tricket. 😉

Fotografi den 20-09-16 kl. 10.28
I stedet for at fylde domænet med tekst i denne formiddag, vil jeg således i stedet for fremvise den her bluse, som jeg købte for et par uger siden. Tænk, at det skulle komme fra mig, men ENDELIG blev det atter vejr til at gå i langærmet!!
Jeg øjnede første gang blusen på min bedste veninde, Hanne, for nærmest et års tid siden, vil jeg tro. Hun kunne oplyse mig om, at den var fra Ganni, og da jeg var kommet mig over prisen (Jeg skal som udgangspunkt altid lige synke en gang, når noget koster over 1.000 kr. Det betyder ikke, at jeg ikke ender med at købe, men der skal altså synkes først) gik den vilde jagt for at finde én i min størrelse. Og det fandtes bare IKKE. Faktisk endte jeg med at spørge min veninde, om jeg måtte købe hendes, men hun var forståeligt nok selv glad for den.

Derfor blev min entusiasme selvsagt kæmpestor, da det gik op for mig, at Ganni har lavet en ny omgang i den kollektion, der er på gaden nu! HURRA! Den fås i koksgrå, som er den, jeg har på (på nettet hedder den ’sort’, men jeg synes altså, at min beskrivelse er mere rammende) og én anden farve, de kalder ’sea foam’, og lige nu er der 28% rabat på den på Boozt.com, så den kommer satme ned under 1.000 kr.!!
Derfor kan I, heldige læsere, altså få nallerne i denne lækre bluse (Hugo rettede mig i morges, da jeg kaldte den en ‘trøje’…..) til mindre, end hvad jeg selv har måtte bløde. Den findes i sort/koksgrå her og i sea foam her. (Disse er reklame-links).
Fotografi den 20-09-16 kl. 10.29 #2I ørene har jeg et par fine, små guldslanger, som kan hittes her (endnu et reklame-link).

Beklager i øvrigt kontorrodet, men vi skal jo snart flytte til nye gemakker!! 😀