Det er søndag, og der skal shoppes. Vejret er drejet fra ‘blid sensommer’ til ‘mellemkøligt, men stadig blidt efterår’, hvilket er den perfekte undskyldning for at købe nyt! Og ja, man må gerne købe nye ting, for når man så har brugt dem, kan man enten donere dem til velgørende formål eller sælge dem på DBA, Trendsales eller loppemarkeder. OG her kan man således både deltage i den tiltagende (i øvrigt fantastiske!) bølge af deleøkonomi OG møde nye, søde mennesker.

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links.

KUN I DAG SØNDAG giver Boozt.com 20% på næsten alle deres brands! (De brands, der ikke er rabat på, er disse: Mango, Ralph Lauren, By Malene Birger, BOSS, Tommy Hilfiger, Barbour og Eton).
Man skal bare købe for mere end 999 kr. og bruge rabatkoden ‘BESTDEAL’. Nogle af de ting, jeg overvejer at kaste i den digitale mulepose er dem herunder. Og her kommer det fedeste: Der er også 20% rabat på alle udsalgsvarer! Mange af dem er sat ned med 50% i forvejen, så det kan altså mærkes.

Så fyr den af! Vi ses ved udtjekningen. 😉

gant1681_brightwhite

Instagram-darlingen over dem alle kommer selvfølgelig fra Ganni. Den kan hentes her! Den er der også i sort her.

vl14039168_black_178035
Superlækre snyde-læderbukser fra Vila til ingen penge her.

ges10900762_leopardprint
I sidste uge havde jeg en leopard-printet kjole på, der stak ud under min BANANA SPLIT-sweatshirt fra Zara, og den var der en del, der spurgte til. Kjolen ér købt på Boozt.com, men den er fra Ganni og var den allersidste, de havde. Pissedårlig stil, I know. Men den her fra Gestuz minder rigtigt meget om den og er markant billigere. Den var i forvejen nedsat med 50%, og med rabatkoden ryger der yderligere 20%! Find den her.gant1628_smokedpearlme

Virkelig pæn og meget vinter-cool Gannikjole! Synes jeg altså! Her!

drx12260_navy_106
Jeg har ikke altid været vild med culottes (Jo, altså den af lam, som puttes i ovnen! Men ikke bukserne), men det er jeg blevet. For éns ankler ser simpelthen så pæne og slanke ud, når de stikker op af et par sneakers og forsvinder ind i et par kæmpe-bukser! Og de her shiny nogle er fine! Her!

drx11885_cream_001
Jaaa, tak, Designers Remix! 50% rabat OG så de 20% oveni! Her!
gant1631_black
Favoritten! Get it now, for pokker, nu hvor der er 20% rabat! Den er her i grå! Køb den i sort også, nu du er i gang! 😉ganf1516_camouflage
Super-fed bomber-jakke med camou! Hittes her!

ges10900110_deepwell
En af verdens pæneste kjoler, tør jeg godt sige. Jeg købte den i rød så snart, den kom i butikkerne, og jeg påtænker at købe den i den her farve også, for den er i forvejen nedsat med 50%, og med de 20% oveni, er det næsten dumt at lade være. 🙂 Findes her!