14302551_10154261883066886_49241877_n

I fredags og jeg var Jon jo på date. Og det var ret awesome, selvom vi begge to var så baldrede, at vi lignede et alderdomshjem på udflugt. Jeg hentede ham i DR Radiohuset, hvor min mor i øvrigt var ansat i 8 år fra midt i 70’erne. Det var vilde tider dengang. Der blev gået til den med håndbajere til morgenmøderne, har jeg fået fortalt. Jon skulle filme et par scener til ‘Mercur’ derinde, og jeg gik rundt i gangene og tænkte “Gad vide, om min mor mon har været fuld derinde…? Eller derinde…?” hver gang, jeg kiggede ind i et rum. Det var enormt hyggeligt!

Da han var færdig, fik vi en sludder med Andreas Jessen, der forresten er det mest populære hunk her på siden indtil videre. Og derefter gik vi, Jon og jeg, ned på Gammel Kongevej for at få lidt til ganen. Vi fik et bord udendørs på WokShop – altså den på Frederiksberg. Og på min tur til toilettet fandt jeg ud af, hvor heldigt, det egentlig var, for indendørs havde ingen af deres siddepladser ryglæn. Vi sad lige ud til et vejkryds, og det ville sikkert have været nedtur, hvis det ikke var fordi, at det var midt i skumringen. Lige på det tidspunkt, hvor alle de elektriske lys skinner ekstra skarpt, fordi det naturlige lys er ved at forsvinde. Jeg elsker trafikken på det tidspunkt. Det minder mig om at sidde på bagsædet i mine forældres stationcar engang i 90’erne på vej til eller fra et eller andet. En sommerferie. Eller gymnastik.
Efter middagen slendrede vi i Dagmar Bio og så ‘The Miracle on the Hudson’, som var OK, men egentlig kunne være fortalt på 4 minutter.

14256361_10154261883116886_2043355585_n

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks.
I dagens anledning var jeg hoppet i den t-shirt, som jeg i dette indlæg svor, jeg ville købe. Den købte jeg nemlig selvsamme søndag, og den ankom sgu allerede om tirsdagen sammen med bukserne, som er de samme, jeg har på her. De kan shoppes her, er højttaljede og dejlige at have på, skulle jeg hilse og sige. Jakken er min YNDLINGS fra North Copenhagen i modellen ‘Copenhagen’. Den er blevet helt slidt, fordi den er fra sidste sommer og efterhånden er mere brugt end Brian Nielsens skridtbind. Men for et par uger siden gjorde en bekendt mig opmærksom på, at man altså kan farve sin læderjakke!! Det anede jeg ikke, og jeg glæder mig allerede til, at den bliver helt sort og nice igen. Når jeg altså lige får taget mig sammen … 🙂
14331069_10154261883166886_473407705_n