Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.

Jeg kan godt lidt savne kun at bo på 43 kvadratmeter. Det med møbler var et helt andet game! Man skulle bruge meget færre ting, og det var meget mere overskueligt. Derhjemme i Langehjemmet har vi nu over tre gange så meget plads, som jeg havde i min single-hybel, og jeg skifter konstant mening i forhold til, hvad jeg kan lide, og der skal efterhånden lidt mere til end en ny pude og et viskestykke til at ændre i stilen. 😉
Her er lidt af det, jeg godt gad købe lige pt.

Hvis man er mere til kluns, kan man i øvrigt bare klikke her.

66-2786_D9

De her to borde står på gangen, lige når man kommer ind her i Hi House, og de er såå fine! Og man får altså ret meget marmorbord for pengene, vil jeg sige. Flere billeder, og sådan, kan ses her.97-1161

Den her pæne, turkis stol sidder jeg på dagligt her i Hi House. Jeg købte den for en lille måned siden, og den er så god, så god!

88-0391
Da jeg boede på Nørrebro og var ene ansvarshavende i forhold til indretning af hjemmet, skiftede jeg tit stilen ud ved bare at udskifte enkelte elementer. På badeværelset, som var ret lille, var det nok med en ny bademåtte og et forhæng. Nu har vi ikke forhæng på Nørregade, da vi har sådan en gennemsigtig telefonboks, man går ind i, men HVIS der var mulighed for det, gad jeg godt have det her.

83-0725

Det her pæne tæppe, som vi selv har i stuen, er en skamløs kopi af de fine tæpper fra Marrakech. Og næste gang, vi rejser derned, tager vi et med hjem. Men indtil da er dette så fint! 🙂

91-2219

Den her lampe gad jeg godt have over mit læsehjørne i sofaen. Den er så pæn og enkel og stadig ret moderne. Og retro, egentlig, på én gang. 🙂

mon_692810af-89b4-4dda-9ef5-b1d389405a61

Hvis man (som jeg) ikke for sit liv kan holde liv i planter, er det smart at have dem indrammede i stedet for. 😉 Den her er fin!

guldmane-pouf-charcoal

Dekorativ puf til trætte fusser eller som ekstra siddeplads til børn og småfolk rundt om mazzarintærten ved sofabordet onsdag aften. Her!

wolf-tipi

Mega-fin tippie til børneværelset! Jeg ville nok jazze den op med en kulørt lampe og en masse farverige tæpper og puder. Her!

moon-lamp

Pæææn lampe, som ville være fin i hjørnet af et rum på et bette bord eller som sengelampe. Den findes her.

66-2091

Yup! Den er næææsten for meget, men jeg er vild med det! Jeg ville dog helt sikkert skifte benene ud med nogle guld- eller kobberfarvede i stedet! Find den her.