13461078_10154059187846886_1729405033_o

Indlægget er sponsoreret af Philips
Så er jeg ved vejs ende med min test af Philips Lumea Prestige – den lille hårtørrer-lignende sag, som ved hjælp af lys fjerner uønskede hår overalt på kroppen. Jeg har testet den i fire uger, og lad mig sige med det samme, at jeg har fået markant færre hår på benene, som er dem, jeg har brugt til aftestning af produktet! Jeg er helt sikker på, at min armhuler skal have samme behandling, for som en (fra naturens side) mørkhåret lady som mig, er det meget svært ikke at have en konstant five o’clock shaddow hver eneste gang, man laver jubel-udbrud i en ærmeløs t-shirt.

Der er klare fordele, men også et par ulemper ved denne her dims. For det første vil jeg sige, at jeg har læst mig til, at den ikke kan garantere gode resultater, hvis man er enormt lys i huden og har meget lyst hår. Men er man i dén båd, er man nok heller ikke typen, der ligger søvnløs om natten over sin kropsbehåring. Jeg ville bare lige nævne det. 🙂

13446326_10154059186086886_53608002_o
Fordelene ved Philips Prestige er blandt andre, at den er trådløs. Den er nem at komme omkring med, og en fuld opladning giver rigeligt tid til at nå det, man skal, om man så har i sinde at rydde hele kroppen i én sitting. Desuden er den sikker at arbejde med, at man ikke kan tænde for “zapperen” med mindre, at hele vinduet er dækket af det stykke hud, man trykker den imod. Og nej, det er ikke komplet smertefrit at bruge den her dims (Pis, også). Smerte er jo individuelt, så det kan selvfølgelig være svært for mig at gengive. Men smertens intensitet afhænger af, hvor meget hår, man har på det stykke, man behandler, og hvor højt man går op i lysstyrke – den går fra 1 – 5. Jo mørkere, man er (altså jo mere, man egentlig har burg for behandlingen) des mere ondt gør det. Jeg tror eksempelvis, at mine armhuler kommer til at gøre mere naller, end mine ben gjorde, og det synes jeg ikke var så slemt.
Man skal være nidkær med timingen, hvis man vil have de optimale resultater, som jo er ugevis med glatte ben, og det skyldes den cyklus, hårene vokser i. Man skal ramme dem på skift på det rigtige tidspunkt, og derfor er det vigtigt, at man i starten sætter sig for at hellige sig projektet.
Behandlingen tager lidt tid, og man kan med fordel slå sig sammen med en veninde. Så har man både nogen at grine af fjernsynet eller snakke sladder med, og man har samtidig én, der kan hjælpe med at zappe bagsiden af benene. De kan nemlig godt være lidt svære at komme om til, da maskinen jo kræver, at hele vinduet sidder rigtigt placeret på benet (eller hvor man nu vil have fjernet hår) for at fungere.

Hvis man kører med et stramt budget og egentlig ikke er så ked af sin barberings-rutine, så er denne løsning måske noget mere tidskrævende og bekostelig, end det kan betale sig.  Men hvis man er typen, der er rigtigt træt af at have dumme, mørke hår på uønskede steder, er denne maskine en rigtigt god investering. Den er smådyr, ja, men det er både billigere i længden og meget mere behageligt at kunne behandle sig selv i sit eget hjem i forhold til eksempelvis at skulle have laser- eller voksbehandling i en klinik.

Jeg har taget billeder af mine ben på vores gulvtæppe i stuen og mine yndlingsprodukter (sådan lige for tiden) på det og også på vores nye puf. Bare for sådan at peppe tingene lidt op. 😉
Udover Phillips Lumea Prestige er der en BioEffect Body Intensive, som jeg for tiden er ret glad for til kroppen. Så er der en body scrub og en body clay fra The Body Shop, min Chanel Change-parfume, rejseshampoo og balsam fra Maria Nila og til sidst mine små dutter med lavendelolie, som jeg drypper på puden, inden jeg skal sove. Men nøjes for pokker med et par dråber! Ellers er duften alt for kraftig, og håret bliver fedtet. I’ve been there. 😉