[nellycollage id=697]

Indlægget er sponsoreret af Nelly.com

Jeg har fornemmet, at der er en kollektiv, verdensomspændende konsensus omkring, at når det er jul og nytår, er det helt OK at klæde sig slutty uden at være det. Det tæller ligesom ikke. Det smarte ved den aftale er, at det er en mulighed for alle de u-slutty piger for at prøve, hvordan det er at være slutty uden at blive dømt for det. I juledagene kan ingen kende forskel på de piger, der ér billige, og dem, der bare ser billige ud. Derfor kan man klæde sig kækt og gøre noget frækt, uden at dem på arbejdet kan gætte det om mandagen – for man var jo bare iført juleuniformen. Det ville have været julestemningssmadrende at lade være!

Noget andet, der synes at være bred enighed om, er at man ikke kan fejre jul uden pailletter og velour som en del af garderoben. Hvis man er kvinde, vel at mærke. Det ærgerlige ved den sæsonbetingede påklædning er to ting.
1. Velour og pailletter varmer ikke OVERHOVEDET.
2. Hverken velour eller pailletter er i sig selv specielt flatterende for kroppen.

Punkt 1. kan vi desværre ikke gøre det store ved. Uldne strømpebukser er bandlyst, og taxaer svære at få, så vi må lide i stilhed (’stil’-hed. Get it?). Men punkt 2. har modedesignerne valgt at løse ved kun at lade klædningsstykkerne i de uflatterende materialer dække små dele af kroppen, så den kan nydes på trods af tøjets noget klodsede form.

Personligt er jeg ikke til velour, men jeg elsker pailetter!
Derfor har jeg i galleriet ovenfor fundet mine fem slutty favoritter fra Nelly.com. Jeg kan allerbedst lide den, der er yderst til venstre og så den, der ses som nummer to fra højre. Dem kunne jeg godt lave noget ballade i, hvis ikke mine Krapyler stod så sørens tidligt op – også i december. 🙂
Desuden er snørestiletter også en thing for tiden, har jeg bemærket, hvilket jo passer meget godt til det mantra, der tilsyneladende er om, at vi skal gøre, hvad vi kan, for at redde os en influenza inden jul!

Jeg vil anbefale alle mine læsere, som er singler, om at få fyret op for noget af det kluns, der ses herover, og så dele rigeligt ud af snaverne i kopirummet til julefrokosten i år! Og har man mand eller kæreste kan man jo nøjes med at snave med ham. Satte mænd sætter som regel også pris på lårkort, er min erfaring. 😉

Konkurrence
Jeg har fået lov at udlodde en style, som det hedder, fra Nellys julekollektion, som kan findes her. De ting, der kan ses i mit galleri øverst er alle fra den kollektion, og man kan klikke på billedet for at få linket.
Hvis man ønsker at deltage i konkurrencen, skal man blot finde det, man helst vil vinde, og så poste et link til dette item i kommentarfeltet herunder.
Må den bedste jule-frækkert vinde! 🙂