12319374_10153676046381886_2025960240_n

Indlægget er sponsoreret af Son Of A Tailor.

Her kommer mit andet tip til manden, der har alt, og som er latterligt svær at købe gave til! Også dette tip er sikkerhedsgodkendt på hjemmefronten – Jon fik en sidste år og går stort set ikke i andet. Altså seriøst. Og se ham lige på billedet ovenfor! Han kan næsten ikke tro sit eget held, at han får endnu én … 🙂

Son Of A Tailor er et online skrædderi og webshop in one, og de laver den perfekte t-shirt til mænd. Alle mænd! Konceptet er nemlig, at når man modtager et gavekort så fint som det på billedet herover, medfølger der i æsken et lille målebånd. Så kan man(d) måle sin torsos længde og bredde og indsende disse, og så modtager man en t-shirt, som sidder prima – uanset om man har dad-bod eller vaskebræt!
Alternativt kan man gå hjem i skabet og grave sin yndlings-t-shirt frem, måle den og indsende de mål til Son Of A Tailor, og så får man en kopi af denne. Eventuelt i en anden farve og med en anden halsudskæring. Det var sådan, min egen mand gik til opgaven, og det fungerede altså strålende!

Gavekortet koster 395 kr., og forsendelsen er inkluderet i prisen! Det får man altså ikke ret meget kvali-vare for ude i byen, når man er på herre-shopping, skal jeg hilse og sige.

OG lige nu får man 15% rabat, hvis man bruger koden TWINPEAKS!

Jeg har fået et gavekort til endnu en skræddersyet mande-t-shirt i forbindelse med tilblivelsen af dette indlæg, og jeg spurgte Jon, om vi ikke skulle begave en anden mand i familien med det, når han nu allerede var velhavende i den afdeling, men det ville han ikke være med til. Han er pjattet med de t-shirts, så er det sagt! 🙂

Bestil gavekortet her, husk rabatten, og hav så en i øvrigt wonderful 1. december!