Indlægget er sponsoreret af SemiBasic.

I dag har jeg nappet den første hjemmedag – helt alene hjemme – unden mand og børn nogensinde. Derfor blev jeg også noget skuffet, da jeg vågnede fra min formiddagslur og fandt Langemanden ved computeren ude i køkkenet. Han fik et møs og et spark bagi, og nu ville jeg bruge de næste timer på at myldre rundt herhjemme, indtil Krapylerne skal hentes i vuggeren. Jeg har endnu ikke rigtigt set vores nye lejlighed endnu, synes jeg. Når jeg er hjemme, er jeg enten i selskab med ungerne, og der er ikke megen ro på i øjeblikket. De kravler, spæner, hopper og drøner rundt på møbler, vægge og i loftet, og når de er lagt i seng om aftenen, er jeg gerne så træt, at jeg ikke ser andet end toppen af mine tæer for enden af sofaen og fjernsynet i forlængelse heraf. 

Derfor har jeg taget fri i dag for at sove ud og derefter sætte bøger på plads i vores nybyggede reoler (billeder følger), rydde op, købe julepynt og gøre det hyggeligt. Og bare nyde roen i Langehjemmet.

Vi har for nylig fået nye puder i sofaen og i dobbeltsengen herhjemme. Jeg har fulgt firmaet SemiBasic på Instagram i over et år, fordi jeg godt kan lide den stemning, der er i deres billeder. Deres ting er farverige på den nedtonede måde, og deres puder er store og ser bløde ud. Og nu, hvor seks af dem er flyttet ind i sofaen og to i sengen, kan jeg konstatere, at de er ligeså! De gør det op for vores hårde Bolia-sofa, og de har forskellige farver på hver side, så man kan skifte lidt imellem dem, så man ikke keder dig.Desuden er det de mest bløde og “fluffy” puder, jeg har haft endnu. Det er bomben! De to store i sengen giver den følelse af hotelværelse, jeg gerne ville have, og faktisk sover jeg med min store pyntepude om natten, selvom det ikke var meningen. Men den er så stor, blød og rar, og betrækket kan jo vaskes.

Puderne, vi har i soveværelset, kan findes her, og dem i sofaen findes her. Til jul ønsker jeg mig et af deres plaider, og så skal jeg med tiden have nogle flere af de sort/grå puder i sofaen også, tror jeg. Jon er  (desværre) ikke typen, der ikke har en mening om indretning, og jeg må aldrig købe noget uden forhåndsgodkendelse, men lige på pudefronten har jeg carte blanche, og det skal satme udnyttes! 🙂