Jeg har sovet til klokken ti i dag! TI, sagde damen! Det er næsten aldrig sket før. Inden Krapylerne duede jeg heller ikke til at sove længe – bevares, jeg sov til længere end kl. 6, som er hverdagskost her i huset, men aldrig sådan længe-længe. Men i dag stod Jon og svigermor op med ungerne og lod mig sove, til jeg vågnede af mig selv, og mit kadaver var busted!

Jeg føler mig mere klar i bøtten, end jeg kan huske at have været længe, jeg er i hamrende godt humør og har masser af det overskud, jeg ellers kan savne. OG det er jul! Epic win!

I formiddag tog Jon og jeg ungerne med i Helligåndskirken, hvor der var børnegudstjeneste med all inclusive lige fra en reenactment af Jesu fødsel til en paraply med påsyede stjerner, som blev sendt rundt, da vi sang ‘Dejlig er den himmel blå’. Jeg fældede en bette tåre et par gange, da jeg så ungerne blive imponerede og få jule-optur på, og nu glæder jeg mig endnu mere til i eftermiddag, hvor Jon går på gaden med et brev og vender retur iklædt det polyester-julemandskostume og latterlige skæg, jeg købte i BR i går lige inden lukketid.

I skrivende stund sidder jeg alene i stuen og grunder over, om jeg kan nå at se en film, inden Krapylerne vågner, eller om jeg hellere burde rydde op i soveværelset. Jeg har klart på fornemmeren, at filmen vinder. 😉

GLÆDELIG JUL derude bag skærmene! Jeg håber, I alle sammen vinder mandlen og får dyre og hårde gaver!