12182093_10153628222246886_1740070690_n

Indlægget er sponsoreret af Max Factor og ELLE.

Da jeg i sommer var i Stockholm, fik jeg på halvanden dag taget tre billeder, hvoraf dette look er det sidste. Jeg synes, at makeuppen på dem alle tre er helt kanon-flot, og hvis jeg SKAL vælge en favorit, bliver det det her.
Om små to uger flyver jeg atter til vor stolte broder-nation, som flyder i mælk og lös-godis, hvor de tre billeder, som skal vises det næste halve år fra jul og frem, skal tages. Eneste forskel er, at de alle tre skal fotograferes på én dag. Det lyder måske ikke af meget, men det er det faktisk, da det tager en god rum tid at få Langemor til at se ud som på billedet herunder, skulle jeg hilse og sige! 😉
S_SEGOLSON_MF_DK_Mette-Marie_BL1_Look_3_AdobeRGB_04A3295 (1)
Men jeg glæder mig allerede åndssvagt til om fjorten dage, hvor jeg atter skal friseres, pyntes, dulles og plukkes, og jeg er ret spændt på, hvordan de nye looks bliver.

Hvis man godt kunne tænke sig at prøve kræfter med looket her, som jo må siges at være absolut anvendeligt i forbindelse med den kommende tids julefester, frokoster og frækkerter, så kan man med fordel kaste et blik på videoen herunder.
Som man vil bemærke, har Mina brugt ret meget tid på en mild form contouring med hjælp fra concealeren, som jeg i øvrigt bruger næsten hver dag derhjemme – bare primært på øjenområderne. Hun gør også noget meget smart omkring læberne, som skulle få dem til at synes større.

Tjek det ud! 🙂
Og alle produkterne, som er brugt, kan købes her.