I dag er det knaldhamrende godt vejr på Als! DMI havde ellers advaret om, at det var en dårlig idé at forlade Sjælland i denne uge, hvis man er fan af varmegrader og sommervejr, men de tog fejl (igen). 

Vi har brugt dagen syd for grænsen, hvor vi har spist rødspætter på Jessen’s Fisch-perle og shoppet dåsebajere og guldkarameller hos Fleggard. Krapylerne har været i et vidunderligt humør, når de har siddet i deres to bagudvendte autostole og set Baby Einstein og Billy Bam Bam på Jons Samsung-tablet, men resten af tiden har Hugo været hidsig og skinger, og Berta har været tøset og morsyg. Her sidst på eftermiddagen har bedsteforældrene heldigvis meldt sig frivilligt til at gå tur med ynglet, som har det med at vise deres bedste side, når Prinsen og jeg ikke er til stede, og de spiser også af og lægger i seng i aften, så Jon og jeg kan komme til Monster Truck Show på Ringriderpladsen. Ja, De læste rigtigt, og nej, det er ikke min idé. 😉 Hvis ungerne savner os, tager vi naturligvis hjem, men skulle de vælge at nyde bedsteforældrenes underholdning og cuisine (min far er god til togbaner, og Elke planlægger at servere baby-venlig æggekage), er jeg altså af ægteskabelig pligt tvangsindlagt til små to timer med jeeps med forstørrede hjul og tysk testosteron-råberi over højttaleranlægget. Men jeg går ind til det med et åbent sind. Omend jeg ikke holder vejret for at de sælger gin/tonic i ølteltet. 

I gotta say: Jo ældre, jeg bliver, des bedre forstår jeg folk, der flytter tilbage til Als, når de bliver sådan rigtigt voksne. Shit, hvor kan man få meget have OG hus for pengene, og Sønderborg er sgu en fed by med café- og natteliv, pianokoncerter, tester, universitet og leben! Men jeg ønsker nu alligevel andet for min mands karriere end en fast plads i Sønderborhs årlige sommerrevy, så vi bliver sgu nok, hvor vi er. 😉

På fredag gasser vi Ford’en op og smutter til Samsø for at besøge ungernes oldemor og Jons moster. Ford’en er en låner (Ja, vi har sgu lånt den af Ford Danmark), and now I can never go back to shitty cars … Normalt lader jeg Jon om at køre, men på denne tur har det været omvendt. Bilen har automatgear, den kan parkere både parallelt og i bås SELV, og der er skydedøre ved børnenes sæder. Den er giga-stor og spinner som en mis! Måske er der alligevel en monster-truck-entusiast gemt i Fru Lange after all… 😉

Kluns: Min trøje er en Bruuns Bazaar af ældre model, og nederdelen er fra Designers Remix. Skoene er splinternye, og det er mine nye yndlings: Adidas Stan Smith fra Sarenza.dk. Jon og begge krapyler har også fået et par hver. 😉