Ditte skrev denne besked til mig her på bloggen, da jeg for et par uger siden bad om hjælp til at beslutte, hvilke weird stuff i kolonihavehuset, der burde smides ud, og hvad vi burde gemme. 

Nogle foreslog mig, at jeg beholdt den isøkse, som prydede en væg i stuen i det tilfælde, at jeg en nat skulle overnatte alene deroppe, mange havde gode minder med mødre, som havde kaldt dem hjem til unden (det hedder aftensmad på sønderjysk) med et jagthorn i stil med det på billedet og så var der Ditte, der fortalte, hvordan hendes mor under et indbrud i sommerhuset havde fået stjålet sit truthorn og en pakke toiletpapir, mens faren var blevet et par badesandaler fattigere. (What people won’t do for crack money these days)…

Ditte, hvor er du? Jeg vil uendeligt gerne forære din mor mit overskydende truthorn! 🙂 Jeg synes, det kunne være enormt hyggeligt, at det fik et liv i jeres sommerhus, så I kan føre traditionen videre med dine unger!  

Send mig en mail på mmleilange@twinpeaks.dk med din adresse. 🙂