lam
De fleste fædre – uanset alder og anciennitet – har en motorbølle i gemt i (øl)maven … 😉

Dette indlæg er sponsoreret af Duglemmerdetaldrig.dk

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om, hvordan man redder sin venindes dag – nemlig ved hjælp af app’en Mademyday! Jeg har selv brugt den app mange gange, faktisk. Jeg synes rigtigt godt om tanken om, at jeg sådan på en måde indirekte popper op på min venindes (eller søsters, svigermors eller mands) mobiltelefon med en surprise.
Det fede er også, at man ligesom med den slags gaver høster credit for dem flere gange. Folk bliver glade, når de får gaven. Og de bliver glade igen, når de indløser den. 🙂

Men hvorom alting er, så har Mademyday en storebror-app (og hjemmeside), om man vil. Den har det noget mere dramatiske navn ‘Duglemmerdetaldrig‘. Princippet er lidt det samme – tanken er, at man køber en lækker gave til én, man holder af. Men på Duglemmerdetaldrig.dk  lidt større, lidt vildere og derfor også lidt dyrere. Denne app er tiltænkt de lidt større anledninger – og  modsat Mademyday, som kører meget i de feminine toner med macarons, tapas og champagne, cupcakes og crepes, byder Duglemmerdetaldrig

…. Hvilket gør Duglemmerdetaldrig perfeeeekt til Fars Dag på fredag d. 5. juni!
Hvilken far ville ikke blive henrykt for at få en tur i en Lamborghini (med sig selv bag rettet), dykning i Kattegatcentret, at være pilot for en dag, et bungyjump eller en aften med ølsmagning?
Priserne går fra 299 kr. og op til flere tusind kroner, så der er noget for enhver pengepung – og for enhver far. Eksempelvis kunne jeg vildt godt tænke mig at forære Jon et faldskærmsudspring eller en flyvetur i en luftballon, mens jeg nok ville give min egen far et ølsmagnings-kursus eller en helikoptertur over København.

Mulighederne er herre-mange! Og man skal huske at forkæle sine fædre. Både den far, man selv har gjort og den, man er født med. 🙂