ul_tvillinger

Ja, så er den sgu gal igen!
Min ellers ny-flade, Lotte Arndal-sponsorerede vaskebræt af en mave buler ud, kvalmen har sat ind, og Hugo og Berta er begyndt at øve sig på at råbe “gå ud af mit værelse!” til deres kommende lillebror og lillesøster.

Ej, okay… Det passer ikke! (Smiley, der græder af grin).
Jeg er ikke gravid med tvillinger (igen), jeg har bare en utroligt plat humor, og i dag er det d. 1. april. Beklager! 😉 Jeg håber, I kan tilgive mig, fordi babyerne på dette billede (det er ikke Hugo og Berta, men bare et, jeg fandt på nettet) ligner påskeæg! 😀

For et par år siden lykkedes det mig faktisk at bilde både min søster og Jon ind, at min fars dengang 61-årige kone var gravid. Noget, der ifølge min fiktive statistik kun sker én ud af 1.000.000 gange … De hoppede i med begge ben hurtigere, end undertøjsmodeller på 24 siger ja til at få Frederik Fetterleins navn tatoveret!

Jeg håber, at I, der læser med, vil bruge dagen i dag på at lyve for alle dem, I holder af, og ja, man må gerne hapse billedet ovenfor og sende det til sin bolleven, hvis man har sådan én … Det skulle da nok kunne få ham frem i stolen!

Skulle man have lidt tilbage af den løn, der gik ind i går, kan jeg lige flage en sidste gang for, at man kaster dem efter Henny and My, som indtil i aften kl. 00.00 giver 20% rabat på alt, hvad de ejer, hvis man bruger den særlige twinpeaks-rabatkode! Find den her.