01

Indlægget er sponsoreret af ECCO.

ECCO er nok mest kendt for at lave sko, men de har altså også ild i andre ting. Eksempelvis tasker. Jeg har et læder-mulepose-net i lyst kernelæder, som jeg engang fik i en goodiebag til et arrangement på Rådhuset, som jeg har brugt flittigt.

Og sagen med dette indlæg er, at jeg lige nu sætter fut i en bette lyn-konkurrence!
Præmien er denne fine sommer-taske fra ECCO! Det eneste, man skal gøre for at deltage, er som sædvanligt at skrive en besked under dette indlæg. Man skal desuden skrive sin mailadresse i beskeden (skift @ ud med (a) for at undgå spam), så jeg kan komme i kontakt med vinderen snapt.
Tasken er lille og rummelig i læder, og indeni er der en lomme til mobiltelefonen, så den er nem at få nallerne i, når der kommer en rotte i fælden. 😉

02

Vinderen trækkes allerede onsdag d. 21. april!
May the luckiest girl win! 🙂