Facebook-20150115-081017

Jeps, overskriften er lånt fra den fantastiske film Zoolander … 🙂

Jeg brugte formuer på hårprodukter længe før, jeg begyndte at bruge makeup. Og med “formuer” mener jeg selvfølgelig set ud fra en folkeskoleelevs økonomi.
Jeg kan huske, man kunne få et meget revolutionerende middel i en dråbeformet beholder, som var perlemorsfarvet. Jeg tror, den var fra Pantene. Det var en leave in conditioner, og den var mig ganske uundværlig.
I dag er udvalget større for mig, end hvad Føtex i Sønderborg har på hylderne, og jeg ÆLSGER at prøve nye sager. Jeg har for det meste mit hår hængende læst eller samlet i en hestehale, og når bølgerne går højt, kan jeg spottes med (mit bedste forsøg på hjemmelavede) Hollywood-waves. Derfor bruger jeg ikke særligt mange produkter til styling. Men jeg er en sucker for sager, der får håret til at være mere shiny, mere levende og generelt bare mere nice. 🙂

Jeg røg med på bølgen for en 4-5 år siden sammen med alle dem, der begyndte at bruge Morroccanoil med en nærmest fanatisk entusiame. Og jeg var glad for det!
Men Morroccanoil forkorter man den tid, man bruger med føntørreren med i hvert fald 25 %. Aner ikke hvorfor, men det er et faktum. Oven i det er håret lettere at frisere (hvilket betyder færre knækkede hårstrå), og jeg synes, det blev sundere og stærkere at se på og arbejde med.

MEN! For et års tid siden var der nogen, der gav mig en Caviar CC Cream af mærket Alterna, og nu er det mig, der er fanatisk på samme måde, som når gymnasieelever drikker øller, som en anden har betalt. Jeg kan sikkert godt, men jeg har ikke lyst til at leve uden dette produkt!
Mit hår bliver skinnende og fuldt af vitalitet (som det hedder), men uden at blive statisk. Det får ikke den lidt tunge fornemmelse, jeg godt synes, man kan have med Morroccanoil. Og den bedste forskel på dette pasta-lignende produkt og alle andre olier, som tjener samme formål: Jeg kan gå længere tid, før jeg skal vaske hår igen. Mit hår er fedtfrit længere.

Den koster det samme som Morroccanoil, og for mig holder den faktisk i omkring et år, og jeg vasker hår 2-3 gange om ugen. Så det er jo egentlig en fair pris, synes jeg. 😉
Den kan købes her.

Og så lige et hurtigt spørgsmål.
Om halvanden måned skal jeg jo til at gå på arbejde igen – bare mig eget arbejde!
Jeg får en enormt sød chef (mig!), og jeg glæder mig helt vildt. Jeg skal blandt andet i gang med at skrive en bog om, hvordan det er at få krapyler, og så skal jeg lave noget freelance webarbejde. Men det, jeg glæder mig allermest til, er at kunne gøre mere ved bloggen her.
Et er sikkert: De lange, klumme-agtige, dagbogslignende indlæg rokker sig ikke ud af stedet. Måske kommer der lidt flere af dem, oven i købet.
Men derud over kunne jeg godt tænke mig at skrive flere indlæg som disse. Om skønhedsprodukter, smykker og mode, og sådan. Stadig på min måde, og altså ikke som erstatning for noget. Bare som bonus, fordi jeg får meget tid, og fordi jeg, når jeg begynder at gå på kontor for at blogge, meget bedre kan planlægge min tid, end jeg kan nu, hvor jeg skriver indlæg, når Hugo og Berta sover. Eller jeg er på toilettet og har glemt et Se & Hør. 😉

Men er der stemning for den slags her på siden? What you say?
Efterlad meget gerne et JA eller et NEEEJ i kommentarfeltet, så bliver jeg glad. 🙂

Pssst …: Til de, der ikke ved det, kan jeg berette, at jeg også i morges udgav et bette indlæg. Læs det her.