IMG_0577.JPG
I aften skal jeg til premieren på De Tre Musketerer på Østre Gasværk, og selvom der ikke er en kæft, der kommer til at interessere sig for, hvad jeg er hoppet i, og jeg kommer to sekunder inden start og går fem minutter efter tæppefald, så jeg jeg satme lagt smykker frem! JEG GLÆDER MIG!!

Jeg burde nok have fundet nogle lidt større sten frem for at kunne outshine min hubby i rollen som femi konge, men lad det nu blot være hans aften…

Ear-cuff’en er den, jeg fik af Jon i fødselsdagsgave. Jeg går med den næsten hver dag, da jeg alligevel næsten altid har håret oppe. Det er nemlig krapylernes yndede mål, og det gør så latterligt jumbo-nade, når de får fat i nakkehårene.
Øresikkerne med den lille måne og den anden med de to sten bruger jeg som et sæt. Jeg gik en ring fra Stine A af en af mine bedste veninder i fødselsdagsgave, som jeg byttede til disse, da jeg synes, de passer så godt til ear-cuff’en! Mere punk bliver jeg ikke..
Halskæden er sgu også fra Stine A! Indlægget er altså ikke sponsoreret, jeg har vist bare fået et efterårs-crush på hendes sager.

Perle-armbåndet er en Chanel-wannabe fra Zara, og det andet er et arvestykke fra min farmor, som hed Mette Marie Lei. Jeg elsker det! Både armbåndet og det at være opkaldt efter min fars mor.
Vores unger er ikke opkaldt, meeeen Jons mormor hedder Birte, og hans farmor hed Gerda, så i en snæver vending bliver en kombi af de to da til Berta!